روغن بادام شیرین

توضیحات

چـربی ها مهم تــرین ترکیبــات موجود در بـادام هـستند و عمومـاً متجــاوز از ۴۰ درصـد وزن خشک آنرا تشکیل می دهند. میزان و نوع چربی های موجود در بادام بستگی به رقم بادام و مرحلـه رشد آن ندارد . ترکیبات روغن همچنین تحت تاثیر منطقه جغرافیا ئی که بادام در آن تولید میشـود قرار میگیرد، مناطق سردتر باعث افـزایش میـزان اسـیدهای چـرب غیراشـباع در بـادام مـی شـوند، همچنین سن درخت، نوع پایه، تنظیم کننده های رشد و فعالیت های زراعی از قبیل آبیـاری نیـز تـا حدودی باعث ایجاد تغییر در میزان این ترکیبات می شوند.

مغز بادام همچنین حاوی مقدار پروتئین قابل ملاحظه مواد معدنی و برخی وتامین ها می باشد برخی گونه های بومی بادام اکثرا دارای مغز تلخ بوده و میزان بالایی از آمیگدالین گلیکوزید را دارا می باشند. مغز بادام سرشار از اثرژی بوده و دارای میزان زیادی چربی است. چربی آن به صورت اشباع نشده اولیه و بیشتر ترکیبات آن اسید های چرب اولتیک و لینولتیک هستند.

بادام های وحشی دارای مغز تلخ هستند و تلخی مغز بادام ناشی از مواد پلی گلوکوزیدی سپانوژنیک و پورناسین (مونوگلوکوزید) است، در اندام های رویشی پورناسین ساخته می شود و به مغز وارد شده که تحت تاثیر آنزیم امولسین و آب به بنزل آلدیید هیدروسباندریک و گلوکز تبدیل می شود که آمیگدالین گفته می شود. این ماده به خاطر طعم تلخ که در محصول ایجاد می نماید و وجود اسید هیدروسپانیک که سمی است، مطلوب نیست.

این ترکیبات سمی می توانند رشد باکتری ها، قارچ ها، تک باخته ها، کرم های روده و حتی ویروس ها را کند و با متوقف کنند. عفونت های حاصل از این میکروارگانیسم در اندام های داخلی و روی پوست با استفاده از مقدار مناسب از روغن بادام تلخ درمان می شود. آمیگدالین به عنوان کاهش دهنده حساسیت اعصاب شناخته شده و همچنین روغن بادام تلخ به عنوان یک بی حس کننده می باشد. بر اساس یافته های موسسه ملی سرطان، سیانید هیدروژن توانایی مهار پیشرفت انواع خاصی از سلول های سرطانی را دارا می باشد.

اسید های چرب اشباع نشده موجود در هر دو روغن بادام تلخ و شیرین می تواند کمک به حفظ سطح مناسبی از لیپوپروتئین با چگالی بالا ( (HDL و کاهش لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) نموده و برای سلامتی قلب مفید و موثر می باشد. روغن بادام شیرین تقریبا شبیه به ترکیب روغن زیتون بوده و می تواند به عنوان یک جایگزین خوب در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد. همچنین با حذف سیانید از مغز انواع ارقام تلخ بادام، با ایجاد طعم و عطر خاص توسط بنزآلدئید و فرآوری های لازم آن را قابل استفاده برای موارد مختلف می کنند.

روغن بادام به عنوان یک نرم کننده شناخته شده و به طوری که می تواند مانع از دست دادن آب بدن شده و رطوبت پوست را متعادل کرده و موجب صاف و نرم شده آن می شود. همچنین روغن بادام اغلب به عنوان یک ترکیب موثر در صنایع دارویی و محصولات بهداشتی و آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.

 

جهت تهیه روغن سیاه دانه و سایر روغن های با کیفیت و مرغوب با کارشناسان ما تماس بگیرید

۰۹۹۳۳۶۱۵۲۸۹۰ افضلی

 

جهت مشاهده لیست سایر روغن ها اینجا کلیک کنید