اهمیت غذایی اسپیرولینا

در نوشتار قبل خدمت شما عزیزان توصیف مختصری در مورد معرفی جلبک اسپیرولینا داشتیم و در این نوشتار سعی برآن است تا اهمیت غذایی این جلبک را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم

ریزجلبک ها به دلیل تعادل ترکیبات شیمیایی، منابع زیستی مهمی برای تولید محصولات و کاربردهای جدید بوده و می توانند به عنوان بهبود دهنده ی ارزش تغذیه ای غذاها وخوراک دام مورد استفاده قرار گیرند. آن ها حاوی مواد ارزشمند مانند اسیدهای چرب غیراشباع، رنگ دانه ها، آنتی اکسیدان ها، ترکیبات دارویی و دیگر ترکیبات فعال زیستی هستند مخلوط بی شماری از ریز جلبک ها را در فروشگاه ها به شکل های قرص، پودر، کپسول، پاستیل ها و مایعات به عنوان مکمل های غذایی می توان یافت.

آن ها هم چنین می توانند با محصولات غذایی مثل پاستا، بیسکوئیت ها، نان، اسنک ها، آب نبات، ماست و نوشیدنی های غیر الکلی ترکیب شوند و اثرات سلامتی بخش نشان دهند. در کشور های آلمان، فرانسه، ژاپن، آمریکا، چین و تایلند شرکتهای تولید و توزیع کننده غذا فعالیت های جدی در زمینه فروش غذاهای عمل گر با ریز جلبک ها و سیانوباکتری ها انجام داده اند.

قابلیت ترکیب توده ی زیستی ریز جلبک ها با سامانه های غذایی مشروط به نوع فرایند به کار برده شده و شدت آن مثل فرایندهای حرارتی و مکانیکی و طبیعت غذا مثل امولسیون، ژل، سامانه های خمیری هوادهی شده و هم چنین واکنش های بین ترکیبات غذایی پروتئین ها، پلی ساکارید ها، لیپید ها، قند و نمک ها می باشد .علاوه بر خواص رنگی و تغذیه ای، ترکیب ریز جلبک ها با غذاها ممکن است تغییرات معنی داری در خواص ریزساختاری و رئولوژیکی غذاها ایجاد کند. غذاهاى فراسودمند به محصولاتى اطلاق مى شود که علاوه بر داشتن ارزش تغذیه اى، داراى اثرات درمانى و سلامت بخش براى مصرف کننده نیز باشند. افزودن توده زیستى جلبک به فراورده هاى غذایى سبب فراسودمند شدن آن ها مى شود.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Share on whatsapp
WhatsApp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

دسته بندی Herbal Categories

On Key

Related Posts

اسانس گیری از گیاهان دارویی

از خدمات آزمایشگاه آوان در زمینه استخراج ترکیبات گیاهان دارویی، اسانس گیری از اندام های مختلف گیاهان دارویی می باشد. در این مطلب همراه شما

سیاه دانه

گیاه دارویی سیاه دانه

در این مطلب همراه شما مخاطبان گرامی هستیم در زمینه شناخت و بررسی خواص دارویی گیاه دارویی سیاه دانه مقدمه بر معرفی گیاه دارویی سیاه

شاه اسپرم

گیاه دارویی شاه اسپرم

در این مطلب همراه شما مخاطبان گرامی هستیم با معرفی گیاه دارویی شاه اسپرم مقدمه شاه اسپرم ( نام علمی : Tanacetum balsamita ) گیاهی

شمعدانی

مروری بر گیاه دارویی شمعدانی

در این مطلب همراه شما مخاطبان گرامی هستیم با معرفی گیاه دارویی شمعدانی معرفی گیاه دارویی شمعدانی گیاه شمعدانی (Pelargonium) یکی از گیاهان داروئی ارزشمند