کلیات گیاه شناسی نعناع

نعناع گیاهی است از رده دولپه‌ای‌های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی‌های خوراکی است. این گیاه تمام اسانس‌ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ‌هایش کرک کم‌تری دارند و بریدگی‌های کنار برگ‌های آن بیش‌تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم‌تر است. نعناع گیاهی است علفی و پایا. ساقه‌های آن دونوع خزنده و زیر زمینی می‌باشند. از میان ریشه‌ها، یک شاخه قائم و برگدار کوچک خارج می‌شود که برگ‌های آن متقابل، بیضوی، نوک تیز، دندانه دار و کمی پوشیده از کرک بوده و از تمامی قسمت‌های آن بوی معطر و مطبوعی استشمام می‌شود. ساقهٔ این گیاه چهارگوش و به رنگ قرمز مایل به بنفش یا مایل به ارغوانی است. گل‌های آن در ماه‌های مرداد و شهریور ظاهر می‌گردند. رنگ گلی یا ارغوانی مایل به بنفش دارند و به تعداد زیاد در مجاور یکدیگر به نحوی مجتمع می‌رویند.

جهت خرید طرح توجیهی کشت گیاهان دارویی  اینجا کلیک کنید

استفاده از گیاه نعناع

گیاه نعناع دارای طبیعت گرم و خشک می باشد و افراد در استفاده از ان باید رعایت مزاج و طبع خود را در نظر داشته باشند و در هنگام استفاده از داروهای شیمیایی و یا گیاهان دیگر به طور همزمان حتما تداخلات را در نظر د اشته باشند و با مشورت پزشک خود اقدام به استفاده از گیاهان دارویی کنند .

از بارز ترین خواص این گیاهان می توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱-ضد اضطراب و ارام بخش

۲-درمان ناراحتی های دستگاه گوارش

۳-ضد درد و ضد التهاب

۴-ضد اسپاسم عضلات صاف و گرفتگی عضلات

۵-آنتی میکروبیال

۶-انتی اکسیدان

۷-بهبود تورم

تهیه و ارائه توسط دزرتاریوم 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.